KÜTAHYA / ASLANAPA - Ören İlkokulu

Ock

Okulumuz gazetesi 15 TEMMUZ Özel sayısı yayınlanmıştır.

Haz

Ocak ayında planlanan, İlçemiz Temel Eğitime bağlı okulları kapsayan ''Evvel Zaman İçinde Yolculuk'' projesi kapsamında Masal Anlatma, Yazma ve Canlandırma yarışmasına katılmak için okulumuzda yapılan elemelerde ilk üçe kalan öğrencilerimiz Safiye ÇAKICI , MineNur ÇETİN, Emine Ravza ERKUT'tan öğrencimiz Emine Ravza ERKUT 07 Haziran 2023 Çarşamba Günü ilçede yapılan yarışmada ilçe 2. olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın Ardından , Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşma Öğrencimiz Kerime UĞUR tarafından yapıldı.Öğrencilerimizin Okuduğu Şiirlerle Şarkılarla Kutlama Yapıldı.

Nis

3/A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersi ,Bitkilerin Yaşam Döngüsü konusu ile ilgili gözlem yapabilmek için tohumlarını ektiler.

Mrt

21 Mart 2023 Salı Günü Saat 11:00 de Okulumuz 1-A Sınıfında Okuma Bayramı Yapıldı.Velilerimizin de Katıldığı Okuma Bayramında Öğrencilerimiz Şiirler Okudular, Okuma Belgeleri ve Madalyaları Verildi.Hep Birlikte Pasta Kesilerek Öğrencilerimizin Okumaya Geçmesi Kutlandı.

Mrt

2. Dönem Taşımalı Eğitim Yemek Menü'süne aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/43/03/712008/dosyalar/2023_03/03161850_tasimali-egitim-yemek-menu.pdf

Ock

11 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 10:00 da Okulumuzda İlkokul Öğrencilerimize Aslanapa Devlet Hastanesi Yetkilileri Tarafından Verem Hastalığı ile ilgili Eğitim Verildi.

Kas

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde yürütülen EGEP ( Eğitim ve Gelişim Programı) projesi kapsamında 11 Kasım 2022 Cuma Günü Ören İlkokulu Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz Ahmet Yakupoğlu Müzesine Gezi Yaptılar.Müze Gezisi Sonrasında Sera Alışveriş Merkezinde Sinema İzleyip Yemek Yiyerek Geziyi Tamamladılar.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün aramızdan ayrılışının 84.Yılı dolayısıyla ''Atatürk'ü Anma Programı'' Düzenlendi.

Okulumuz tarafından hazırlanan "Atatürk'ü Anma Programı"na Kaymakamımız Sayın Mehmet Sevban GÖKBUNAR, Belediye Başkanımız Sayın Gökhan GÜREL, diğer protokol üyeleri, gazilerimiz öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saat 10.30'da başlayan programda Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KÖSE açılış konuşmasını yaptı. Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan şiirler okundu, anma etkinlikleri ve oratoryo sunumu gerçekleştirildi.

Kas

28 Ekim 2022 Cuma Günü Saat 11:00 de Okulumuz Salonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladık.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın Okunmasının Ardından Günün Anlam Ve Önemini Belirten Konuşmayı Okul Müdürümüz Yaşar PAKSOY yaptı.Öğrencilerimiz Tarafından Şiirler Okundu.Şarkı ve Gösteriler Yapıldı.

Ekm

27 Ekim 2022 Perşembe Günü Saat 10:00 da Okulumuzda 1. Sınıf Öğrencilerimize Aslanapa Devlet Hastanesi Doktorları Tarafından Diş Sağlığı ve El Hijyeni Eğitimi , Kadın Velilerimize de Kanser Tarama/Bilgilendirme Eğitimi Verildi.Jandarma Personeli Tarafından da Kadın Velilerimize Kadına Şiddeti Önleme Eğitimi Verildi.

Ekm

Ören İlkokulu Tüm Sınıflarında 17- 21 Ekim Haftasında Kodlama Etkinlikleri Yapıldı.

Ekm

Avrupa Kod Haftası Nedeniyle 18 Ekim 2022 Salı Günü Okulumuz Anasınıfı Öğrencileri Artık Materyallerle ve Sınıf İçerisinde Oluşturdukları Parkur ile Kodlama Etkinlikleri Yaptılar. Code Org Sitesindeki Okul Öncesi Çocuklar İçin Hazırlanmış Hızlandırılmış Kodlama Etkinlikleri İle Çalışmayı Pekiştirdiler.

Ekm

30 Eylül 2022 Cuma Günü Okulumuzda 4/A Sınıfı tarafından ''Milli Kültür Öğelerimiz'' Konulu Sergi Hazırlandı.Sergi

Tüm Gün Boyunca Okulumuz Öğrencileri ve Öğretmenleri Tarafından Ziyaret Edildi.

Ekm

Okulumuzda 13.09.2022 Salı Günü Saat 10.30'da İlköğretim Haftası Kutlama Programı Yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'mızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.Okulumuz öğrencileri tarafından Şiirler okundu.Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dilekleriyle program sona erdi.